AZ ISKOLÁNKRÓL

1991 április 28.-án alakult családi vállalkozás, amely napjainkig több ezer embernek adott lehetőséget a járművezetésre tanulására. Mikróvállalkozásunk
keretein belül teljes körű képzést nyújtunk a hozzánk beiratkozóknak. Az iskola tulajdonosa Inhof Ferenc, aki több mint 40 éves szakoktatói és iskolavezetői tapasztalataival, tudásával mai napig támogatja a vállalkozást.

Az iskola vezetője fia Inhof András aki kisgyermekkora óta ebben nőtt fel mára átvállalta a szakmai feladatok ellátását, ő szervezi és felel az iskola szakmai munkájáért.

Az iskola több kollégát is alkalmaz a gyakorlati képzések során, róluk egy másik menüpontban tájékozódhatsz. Igyekszünk megfelelni a Te és társaid támasztotta követelményeknek.    

Amit nyújtunk:  Alacsony árak, magas színvonalú oktatás. A tantermi oktatás az otthoni e-learning oktatás szárnyalása mellett lassan a háttérbe szorul , azonban iskolánk mindkét típusra felkészült.  Az elméleti oktatáson keresztül bemutatásra kerül mind szöveges mind mozgóképes formában a tananyag. Az oktatás keretein belül lehetőség nyílik a program megismerésére, használatára.

„Nálunk nem ér váratlanul a vizsga!”

Az uniós színvonalú számítógépes képzés során tanítjuk a KRESZ szabályaira, vezetés elméletére és a műszaki ismeretekre, lehetőséget biztosítunk a konzultációkra. Látványos videó, fénykép mellékletek segítenek a minél egyszerűbb tanulás során. A tanfolyam keretén belül a tanulók megismerkednek az számítógépes vizsgaprogram használatával.

Nálunk a fő cél az, hogy már első elméleti és gyakorlati vizsga sikeres legyen.  Igyekszünk hogy tanulóink elégedettséggel gondoljanak vissza oktatóikra és az iskolánkra.

Elméleti és gyakorlati képzést akár német nyelven is tanulhat nálunk!

„Nekünk mindenkire van időnk, türelmünk!”